Voor wie we het doen

U doet waar u goed in bent en wij ook

Voor die ondernemers die zich bezig willen houden met waar zij goed in zijn en de marketing over willen laten aan ons.

U doet waar u goed in bent en wij ook.

U heeft al een goedlopende business maar weet zeker dat er nog veel meer uit te halen valt en bent niet bang om te investeren.

Denken vanuit winstgevendheid

Bij het maken van plannen denken we altijd vanuit cijfers. Onze plannen zijn financieel onderbouwd en gaan zelfs zo ver dat we ons committeren aan de doelen die we stellen.

Bij ons geen uurtje factuurtje, maar gezamenlijke resultaat verantwoordelijkheid. Dit feit maakt ons uniek in de business waarin we ons bevinden. Omdat we ons succes laten afhangen van het succes van uw bedrijf zijn onze belangen hetzelfde.

Dit is in onze ogen een vereiste om echt van waarde te zijn voor u. Eerste gesprekken met u gaan dan ook altijd over cijfers en doelstellingen en focussen zich puur op het doen van online business.

Alle beslissingen die wij maken, zijn op basis van cijfers. Deze cijfers zijn altijd leidend bij het sturen en het maken van beslissingen. Omdat we de meetinstrument goed inrichten, zijn cijfers feiten en kunnen we rationeel handelen en beslissingen onderbouwen.

Er zijn nog maar weinig bedrijven waar elke week de cijfers van de website of webwinkel besproken worden. Laat staan dat er acties aan gekoppeld worden. Door het sturen op basis van cijfers kun je concrete acties opzetten waarvan de resultaten altijd meetbaar zijn. Zo kunnen er altijd feiten besproken worden. Met behulp van diverse online tools, zoals Google Analytics, kun je ontdekken hoe groot je markt is en hoeveel tijd en geld nodig is om online te gaan domineren.

Is het ook tijd dat uw business naar een hoger niveau gaat, dan is het tijd om eens een afspraak te maken met Wietze de Vries.

Ja, ik neem contact op
Bedrijfsgegevens

Nmarketing
handelsnaam van Zeewit BV
KvK: 50051741
BTW: NL822914074B01
Bank: NL92INGB0004805684

Contactgegevens

info@nmarketing.nl
Wietze: 06-14654775

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.