06-14654775 [email protected]

EEN LEVEN LANG LEREN 

SLIM Subsidie van €25.000

Heb je een MKB-bedrijf, tussen 2 en 50 werknemers in dienst en een jaaromzet van maximaal €7 miljoen dan kom je in aanmerking voor een subsidie van de overheid ten bedrage van 25.000 Euro. 

Mis dit niet

Dit is je kans op een bedrag van €25.000,- aan subsidie te krijgen van de overheid om jouw slagkracht te vergroten.

Het leren en ontwikkelen van medewerkers is voor iedere onderneming van essentieel belang. Daarnaast zijn er nog de veranderingen op de arbeidsmarkt, zoals een verhoging pensioenleeftijd, snelle wijzigende inhoud van banen als gevolg van technologie of flexibilisering. Daarom vergoedt de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen (SLIM) een deel van de kosten voor projecten die bijvoorbeeld gericht zijn op het versterken van een leerrijke werkomgeving binnen het bedrijf of het ontwikkelen van werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Wil jij snel een voorsprong op de concurrent nemen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Er kan meer dan je denkt. 

SLIM Subsidie: De Groeiversneller voor MKB-Ondernemingen

Ben jij een gedreven MKB-ondernemer die zoekt naar mogelijkheden om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wil je investeren in de ontwikkeling van je medewerkers, maar vraag je je af hoe je dit het beste kunt financieren? Dan is de SLIM subsidie jouw antwoord! En wij, als jouw subsidiebureau, staan klaar om je door dit traject te leiden. Van de aanvraag tot de afronding, wij nemen alles uit handen.

Wat is de SLIM Subsidie?

De SLIM subsidie (Subsidieregeling Leren en Innoveren in MKB) is een unieke kans voor MKB-ondernemingen om te investeren in de toekomst. Het biedt financiële ondersteuning voor initiatieven gericht op leren en ontwikkelen binnen het bedrijf. Denk aan projecten zoals het opstellen van een opleidings- of ontwikkelingsplan, het verkrijgen van loopbaanadviezen voor je medewerkers of het ontwikkelen van een methode die je medewerkers stimuleert hun kennis te delen.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Volledige Ontzorging: Wij begrijpen dat het aanvragen van subsidies tijdrovend en complex kan zijn. Daarom nemen wij alles uit handen. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke afronding, wij zorgen ervoor dat het proces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

  • No Cure, No Pay: Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’ voor wat betreft de aanvraag van de SLIM subsidie. Dit betekent dat je ons alleen betaalt als de subsidie daadwerkelijk aan jou wordt toegekend. Zo loop je geen enkel financieel risico.

  • Deskundige Begeleiding: Ons team bestaat uit professionals die expert zijn op het gebied van subsidies en projectmanagement. Zij kunnen het hele project voor je begeleiden, van de planning tot de implementatie. Met onze kennis en ervaring ben je verzekerd van een succesvolle subsidieaanvraag.

Zet Vandaag Nog de Stap!

Laat de SLIM subsidie niet aan je voorbijgaan. Met onze hulp kun je deze kans grijpen om je onderneming en je medewerkers te laten groeien en bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zetten we de stappen naar een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf!

We maken het gemakkelijk om op elk platform met gebruikers in contact te komen

Met onze technieken zorgen we voor een multi platform aanwezigheid met jouw website als basis. Deels door mensen actief te betrekken in het delen van jouw content, maar vooral ook door het slim toepassen van automatisering.

Dit zal na verloop van tijd zorgen voor organische groei, zonder veel inspanningen.

 

Anders is niet altijk beter,

Maar BETER is wel altijd Anders!
Ben Jij Klaar Voor Echte Verbetering? Laten We Het Samen Doen!