06-14654775 [email protected]

Over Ons

Over Nmarketing

Met Nmarketing haal je jouw eigen afdeling marketing met ervaren marketeers in huis, en tegelijk houd je ze buiten de deur. Je krijgt wel de lusten maar niet de lasten.

Onze Aanpak Is Gestoeld Op Leren En Groeien. Met Jou, Je Medewerkers En Je Klanten.

De marketing – en communicatiespecialisten van Nmarketing brengen een breed scala aan kennis en ervaring in. Van strategie tot activatie, van offline tot online, van klanten werven tot klanten behouden.

Daarin zijn wij niet uniek, dat is gewoon wat je van een goed marketingbureau verwacht. Wij maken het verschil door de manier waarop we met onze klanten samenwerken. Samen Werken en Samen Leren.

Waar anderen de focus leggen op meer of anders, leggen wij de focus op BETER. Want meer of anders is niet altijd beter, maar beter is altijd anders en leidt tot meer.

Iedere dag streven we onze merkwaarden BETER na:

Onze Waarden

Betrokken

We willen samen werken aan het verbeteren van jouw bedrijf en worden het verlengstuk van jouw onderneming.

Betrokkenheid wil zeggen dat wij ons verbonden voelen met jouw organisatie. Wij hebben wat men noemt ‘hart voor de zaak’ en spannen ons in om de doelen te behalen die jouw organisatie nastreeft.

Eerlijk

We zijn oprecht en eerlijk over wat we vinden en spreken dit uit en dat verwachten we ook van jou. Alleen dan komen we samen tot de beste resultaten en houdt de vertrouwelijke relatie stand.

Zoals we allemaal weten: “eerlijkheid duurt het langst”.

Tevreden

Tevreden zijn we wanneer alle partijen blij zijn met het behaalde resultaat van dat moment.

Tevredenheid geeft een stemming weer en is vooral gekoppeld aan tevredenheid over het werk zelf. Het is zeg maar het topje van de ijsberg.

Extra

We proberen altijd net even dat stapje extra te doen. Dat is in ons werk soms zichtbaar voor jou als klant maar vaak ook niet.

Wat dat precies is, is niet te zeggen. Dat hangt puur van de sisuatie af. 

Ieder verzoek bij ons is in principe een JA, mits het geen geweld doet aan anderen of onszelf.

 

 

 

Resultaatgericht

Onze plannen zijn altijd financieel onderbouwd en gaan zo ver dat we ons committeren aan de doelen die we stellen.

Omdat we ons succes laten afhangen van het succes van onze samenwerking zijn onze belangen hetzelfde. Dit is in onze ogen een vereiste om echt van waarde te zijn voor je en om optimaal samen te werken.

Samen kom je verder

Je bent er nog en hebt al tot zover gelezen en als dat is omdat onze vorm van samenwerken je aanspreekt, dan is het tijd om contact op te nemen. We maken graag een afspraak om nader kennis te maken en te kijken of er een klik is tussen jouw organisatie en Nmarketing.

Om met een aloude wijsheid af te sluiten:

‘Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.’  

Ons kernteam

Wietze

Wietze

Marketing Manager

Strateeg, conceptontwikkelaar, denker en doener.

Nancy

Nancy

Office Manager

Regelaar, bewaker, perfectionist en eeuwig optimist.  

Moniek

Moniek

Content Marketeer

Hi, ik ben Moniek! Ik heb jarenlange ervaring als Content Marketeer en ben dol op het creatieve aspect van marketing. Mijn expertise ligt in het beheren van sociale mediakanalen en het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content voor klanten.

Emiel

Emiel

Online Marketeer

Hey, ik ben Emiel en de online wereld is mijn wereld! Elke dag werk ik met plezier aan marketingcampagnes van mijn klanten. Of het nou gaat om het genereren van leads via Google of een social media campagne, ik kan allround worden ingezet!

Waar We Goed In Zijn

Branding

Copywriting

Social Media

Advertising

Analytics

Web Development

Email Marketing

SEO

Anders is niet altijk beter,

Maar BETER is wel altijd Anders!
Ben Jij Klaar Voor Echte Verbetering? Laten We Het Samen Doen!