Hoe we het doen

Alleen ben je sneller, samen kom je verder

Samen met u werken we aan het verbeteren van uw bedrijf en worden we het verlengstuk van uw onderneming.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

De marketing – en communicatiespecialisten van Nmarketing brengen een breed scala aan kennis en ervaring in. Van strategie tot activatie, van offline tot online, van klanten werven tot klanten behouden.

Daarin zijn wij niet uniek, dat is gewoon wat je van een goed marketingbureau mag verwachten.

Wij maken het verschil

Wij maken het verschil door de manier waarop we met onze klanten samenwerken. Waar anderen de focus leggen op meer of anders, leggen wij de focus op BETER. Want meer of anders is niet altijd beter, maar beter is altijd anders en leidt tot meer.

Iedere dag streven we onze merkwaarden BETER na:

Betrokken
We willen samenwerken aan het verbeteren van uw bedrijf en worden het verlengstuk van uw onderneming. Betrokkenheid wil zeggen dat wij ons verbonden voelen met uw organisatie. Wij hebben wat men noemt ‘hart voor de zaak’ en spannen ons in om de doelen te behalen die uw organisatie nastreeft.

Eerlijk
We zijn oprecht en eerlijk over wat we vinden en spreken dit uit en dat verwachten we ook van u. Alleen dan komen we samen tot de beste resultaten en houdt de vertrouwelijke relatie stand. Zoals we allemaal weten: “eerlijkheid duurt het langst”.

Tevreden
Tevreden zijn we wanneer alle partijen blij zijn met het behaalde resultaat van dat moment. Tevredenheid geeft een stemming weer en is vooral gekoppeld aan tevredenheid over het werk zelf. Het is zeg maar het topje van de ijsberg.

Epifanie
We blijven onszelf en kijken net even anders naar zaken. Zo kom je tot nieuwe inzichten en verrassende oplossingen. Met ons werk trachten we een Epifanie teweeg te brengen bij u en uw klanten. Een zich aan de ratio onttrekkende, plotselinge, kortdurende, diep inwerkende ervaring waarin een zintuiglijk waarneembaar element in de gewone, alledaagse werkelijkheid een niet binnen een gangbaar kader te plaatsen reactie oproept bij wie het ondergaat.

Resultaatgericht
Onze plannen zijn altijd financieel onderbouwd en gaan zo ver dat we ons committeren aan de doelen die we stellen. Omdat we ons succes laten afhangen van het succes van onze samenwerking zijn onze belangen hetzelfde. Dit is in onze ogen een vereiste om echt van waarde te zijn voor u en om optimaal samen te werken.

U bent er nog en hebt al tot zover gelezen en als dat is omdat onze vorm van samenwerken u aan spreekt, dan is het tijd om contact op te nemen. We maken graag een afspraak om nader kennis te maken en te kijken of er een klik is tussen uw organisatie en Nmarketing.

Om met een aloude wijsheid af te sluiten: ‘Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder’.

Wilt u ook verder komen dan is het tijd om eens een afspraak te maken met Wietze de Vries.

Ja, ik neem contact op
Bedrijfsgegevens

Nmarketing
handelsnaam van Zeewit BV
KvK: 50051741
BTW: NL822518338B01
Bank: NL92INGB0004805684

Contactgegevens

info@nmarketing.nl
Wietze: 06-14654775

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.