Boek-FunnelHacking

 

FUNNELHACKING
Beter Goed Gehackt,
Dan Slecht Bedacht

PAS OP:  Dit Boek Helpt Je Echt Online Succesvol Te Worden.

Hoe Je Zeker Online Succesvol Wordt; Zonder Enige Technische Kennis

Als je een marketeer, zelfstandige of ondernemer bent die jouw bedrijf wil laten groeien door het bouwen van een online business d.m.v. landingspagina’s, sales funnels, online marketing, en online advertising dan zal je het ermee eens zijn dat het een essentiële vaardigheid is om te kunnen ‘Funnel Hacken’.

Wacht. Hoor ik je nu vragen ….. Wat betekent ‘Funnel Hacking’ ?
 
Dan is dit jouw boek. Het heet “Funnel Hacking” en is nu tijdelijk bijna gratis verkrijgbaar via deze speciale pagina!
 

Dit boek leert je alles wat je moet weten over de basis van Funnel Hacking en hoe je dat op de best mogelijke manier kunt toepassen. Het is een boek waarmee je d.m.v. modelleren van andere succesvolle bedrijven snel kunt profiteren van de vele mogelijkheden die er zijn om zelf succesvol te worden.

JE BENT SLECHTS ÉÉN FUNNEL VERWIJDERD VAN SUCCES

Als jij een marketeer bent of een online ondernemer, of er een wil zijn, dan moet je dit boek echt lezen. Zelf ben ik geen onverdienstelijk marketeer en draai ik al 30 jaar mee maar dit is het leukste boek over online marketing dat ik ooit heb geschreven. Misschien komt dat ook wel omdat ik ooit begonnen ben in de Direct Response Marketing.
 
Iedereen met een bedrijf heeft ook een online business. Een plek waar je mensen naar toe haalt en ze mee naar binnen neemt en afhankelijk van hun wensen begeleidt in hun proces dat zal leidden tot een aankoop, want anders heb je geen business, toch?
 

Maak het bedrag van €19,95 over op Iban: NL92INGB0004805684 t.n.v. Zeewit BV onder vermelding van “boek Funnel Hacking” en je adres.

Ik neem de verzendkosten voor mijn rekening en stuur het boek z.s.m. naar je toe.

 

 

Bedrijfsgegevens

Nmarketing
handelsnaam van Zeewit BV
KvK: 50051741
BTW: NL822518338B01
Bank: NL92INGB0004805684

Contactgegevens

info@nmarketing.nl
Wietze: 06-14654775

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.