06-14654775 [email protected]

juridisch

Anti Spam Beleid

Anti Spam Beleid van Nmarketing.

Anti spam beleid

Nmarketing verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zijn e-mail adres heeft achtergelaten. Daarnaast zal Nmarketing eigen producten aanbieden via e-mail en via diverse websites.

Nmarketing heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Nmarketing zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

  Bezoek Adres

  Groene Hil 15,
  4822 RT, BREDA

  Contact Ons

  Openingstijden

  M-V: 10:00 – 20:00 uur
  Z-Z: op aanvraag

  Anders is niet altijk beter,

  Maar BETER is wel altijd Anders!
  Ben Jij Klaar Voor Echte Verbetering? Laten We Het Samen Doen!